NATTSVART

Jag förstår ingenting! Förstår inte hur jag klarade Moheda begränsad tid förstås för nu är det helt nattsvart. Hann dricka 1 mugg kaffe sen var det kört. Fantomsmärtorna är igång och kommer hålla i sig till läggdags, bara gråter för det är obeskrivliga smärtor och jag förstår verkligen kvinnan som skulle till Schweiz och få slut på lidandet, jag vet precis hur det är. Varför hade dem inte kunnat prova en operation på mig operera in kudde i hjärnan som på vissa andra för så här orkar jag inte mer, självmordssjukan är precis rätt benämning tyvärr för den är så hemsk så man inte står ut, vissa bankar huvudet i väggen pga smärtorna vilket jag också gjort. Man har så ont så man vet inte vart man ska ta vägen, man förändras personlighetsmässigt pga smärtorna gör saker man inte skulle göra av ren frustration, högg ju själv med kniven i soffan knappast för att det var kul utan desperat på hjälp, skulle inte göra om det igen men det säger väl en del om hur illa det är. Ville ut och gå men det gick absolut inte, det är inte att bara tänka på helt uteslutet så en hel dag här inne med fantomsmärtor gör mig oerhört ledsen men även arg pga sjukvården. Skrev till Niclas hypnositören men ärligt så tror jag inte på det heller hjälper men ville kolla om det gick få tidigare tid då jag ej står ut. Jag har fått det värsta man kan gå i medicinsk historia och varför har man då inte försökt hitta någon medecin??? Inte klokt ju! Allt annat kan man göra men inte detta. Blir svårt orka mkt mer när jag inte ser nån ljusning alls och det har jag inte gjort på hela denna tiden, fått nåt som ingen varit med om... så kört! Det här blir ännu en TUFF dag o förmodligen kört med att komma ut mer?!
 
Kontaktade Niklas hypnotisören då smärtorna är så hemska så att jag har svårt orka leva men fick iaf en framflyttad tid från 30:e till 23:e och tack o lov behöver man inte åka till Norrköping där han håller till, hade aldrig klarat en sån resa klarar ju inte ens av att hemma. Men är riktigt RÄDD att detta också misslyckas som allt annat för då orkar jag INTE mer for sure!
 Kan inte förstå att jag lever det är extremt idag ingen paus som vanligt o det här är inga mänskliga smärtor ingen ska behöva lida så här varje dag, men idag är det värre än nånsin, ser inget hopp/lösning! Och ju längre man går med de här smärtorna ju sjukare blir man en operation ska ske fort pga försämringen som sker!
 
Vardagsliv | |
Upp