PEACEFUL

Vaknade med jätteångest idag igen över smärtorna och hela min livssituation som är hemsk var tvungen att gå ut för att inte tänka för mycket och tackolov tog morfinet så gick en längre runda, märkligt har fått upp kondisen rätt snabbt med tanke på att jag var helt liggandes i åtminstonne 2 år så det blev 7000 steg är förvånad behöver inte pausa och behöver inte bara gå runt tråkiga Svartegöl. Gick till Madesjö kyrka och kollade till Bernes föräldrars grav som såg bra ut bara löv att ta bort.
Kändes rofyllt på kyrkogården hade tänk sätta mig i kyrkan en stund men gått igenom vatten i gympaskorna så det blev inte så! Jag har fått ändra mig väldigt mycket pga allt som är och händer försöker och hålla mig så lugn som möjligt för stress och ångest är inte bra för smärtorna. Velat hit och dit men bestämt mig för fullfölja hypnos på torsdag i 2 timmar och efter det 3ggr till men hoppas att fantomsmärtorna inte är för jäkliga för då går det knappt ha en konversation och jag blir inte närvarande o så vill jag ju inte ha det. Har velat läsa i min bok men inte klarat det pga smärtorna på flera dagar tänkte se om det går lite nu men känns tveksamt.
 
Så var det dags igen.. hann inte börja läsa idag heller, less! Fy vilken smärta, inte klokt o haft huvudvärk idag trots alvedon så hoppas att jag inte blev smittad av Berne för hans började ju också med huvudvärk. Ringde iaf Kry idag är jäkligt less på ingen hjälp alls o fick brev från Uppsala att de ville ha remiss från neurolog så behöver remiss till Kalmar skulle inte förvåna mig om Kalmar säger nej då neurologen inte alls var intresserad av att prata med mig innan han skickade till Linköping, jag har ju alla symtomen på trigiminusneuralgi o kommer trycka på det när jag har telefontiden med min läkare samt säga som det är att jag orkar inte leva med fantomsmärtorna längre! Önskar jag kunde ringa nån för få hjälp med de hemska brutala smärtorna men det går ju inte, fasiken!!
 
Vardagsliv | |
Upp